dinsdag 31 augustus 2010

Top avond!!!!


Na 2 weken regen en wind vanavond eindelijk weer met de boot weg, wind viel er helemaal uit en werd superweertje. Begonnen met een paar driften tussen de pijlers wat in de eerste worp een mooie 4 ponder opleverde. Ondanks het troebele water toch enorm veel aanbeten op de shad, en weer was roze/ wit favoriet. Tot een uur of 1 gevist en supersport gehad met mooi aantal baarzen.
gr bass

dinsdag 24 augustus 2010

wat een pokkeweer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tis rustig in zeebaarsland, wisselende vangsten de ene dag vis en de andere niets. Morgen als het goed is de eerste workshop weer als het een beetje weer is, je hoort wel van de klappen. Volgende week gaan we weer varen en komen er nieuwe datums om te boeken voor onze trips,hopelijk worden de vangsten dan ook weer een beetje beter. De beste tijd om de grotere vissen te vangen komt er weer aan, kan niet wachten hopen dat de wind er een beetje uit blijft.

donderdag 19 augustus 2010

Onze zeebaars film is in de maak


We zijn bezig een film te maken over het vissen op zeebaars op de schelde, in deze film belichten we de baarsvissrij in al zijn facetten. Deze film gaat buiten prachtige beelden een groot deel info bevatten over het hoe wanneer en waarom van de boot en kantvisserij op zeebaars.
We houden je op de hoogte van de release datum.
gr bass

VRIJDAG A.S. VANAF 17.00 gesloten

woensdag 18 augustus 2010

Eindelijk weer gevist


Na een week pokkeweer eindelijk weer een poging gewaagd vanaf de kant. Begonnen met vissen om een uur of 10 en gelijk vis, niet zoveel grote vissen vanavond maar de hele avond door veel beet en veel vis. Superavond gehad.gr bass

woensdag 11 augustus 2010

Flash minnow 190 SR





Voor in het najaar 19 cm flash minnow voor de grote baarzen, nu ook flash minnow 110 cm in roze kleur verkrijgbaar. Ook een nieuwe lijm binnen waar je shads mee kan lijmen maar ook nylon aan gevlochten lijn kan lassen doormiddel van bijgeleverde tubes, nooit meer knopen.

zaterdag 7 augustus 2010

vis !!!!!

Vanavond eindelijk weer goed gevangen, veel beet en leuke visserij gehad.

dinsdag 3 augustus 2010

baarsje


Nog steeds moeilijk om ze te vangen, juli is niet vet geweest op een paar uitschieters na. De komende tijd moet het weer gaan gebeuren want de beste tijd breekt nu aan, baarzen beginnen zich al vol te vreten voor de uittocht . Dit is vaak ook het moment om de grotere baaarzen te strikken, dus maar hopen dat het de komende tijd gaat gebeuren. Gisteravond toch nog een visje kunnen vangen beter dan niets. Ik houd jullie op de hoogte. gr bass